Erik Sommer – et højskoleforedrag med fortælling og sang

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Erik Sommer – et højskoleforedrag med fortælling og sang

Erik Sommer – tid til sang, og sange til tiden

– et højskoleforedrag med fortælling og sang

Vi kan synge os igennem dagen, om året og om hele livet. Vi kan synge om fællesskab, naturen, historien, kunsten og om liv og tro.
I sangene samles vi om det alt samme. Derfor kan sang skabe glæde, men fællessang skaber fælles glæde, og ved at høre noget sammen kommer vi til at høre sammen!
Sangene lever fortsat i os, men de skal bruges, mærkes og fortælles videre, ellers glemmer vi dem. Højskolesangbogen er historie og poesi og en samling værdifulde beskrivelser af, hvad der er væsentligt, og som har værdi for os som mennesker.

Erik Sommer, født 1948, er uddannet musikpædagog fra Det kgl. Musikkonservatorium og var i 16 år ansat som lektor i musik ved Nr. Nissum Seminarium og inden da højskolelærer på hhv. Silkeborg Højskole og Danebod Højskole igennem i alt 12 år. Fra 2005 til 2010 var han forstander på SeniorHøjskolen i Nørre Nissum. Han har endvidere en organistuddannelse (PO) fra Vestervig Kirkemusikskole.
Han er en meget efterspurgt foredragsholder med fortælling og sang samt instruktør ved korstævner for både voksne og børn og ved undervisning og kurser for musiklærere.

Tidspunkt: mandag den 5. februar 2024 kl. 19.00.

Dørene åbnes 1 time før arrangementet.

februar 05 2024

Details

Dato: februar 5
Time: 19:00 - 21:00
Cost: kr.75
Begivenhed Categories: ,

Venue

Nordjyllands Idrætshøjskole

Parkvej 61
Brønderslev, 9700

+ Google Maps

Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *