Johannes Langkilde foredrag om “Trumps USA”

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Johannes Langkilde foredrag om “Trumps USA”

Johannes Langkilde foredrag på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Johannes Langkilde er uddannet som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (2004), og man kender ham først og fremmest som ung studievært på TV2-Nyhederne, men også fra diverse debatprogrammer såvel som dækning af royale begivenheder.

I 2007 vandt Johannes Langkilde Årets tv-talent-pris i 2007 og Billedbladets læserpris som Årets mandlige tv-vært i 2010, og han nåede at blive en af TV2s mest populære og bedst kendte studieværter inden han skiftede til DR. Men faktisk lå det slet ikke i kortene, at Johannes Langkilde skulle gøre karriere inden for tv-journalistik, for hans egentlige baggrund er i musikken, som tangentspiller. Han har bl.a. studeret jazz i Frankrig i perioden 1996-1997, og han har da også, ved enkelte lejligheder, givet prøver på sine musikalske evner på tv.

Trumps USA

Johannes Langkilde har boet og arbejdet i USA i flere år, og senest har han dækket præsidentvalget og den store politiske overraskelse: Donald Trump som ny præsident. Med afsæt i sine mange erfaringer, reportager og interviews under og efter valgkampen, giver Johannes Langkilde sit professionelle bud på, hvad valget af Trump som præsident kommer til og allerede har betydet for USAs befolkning og resten af verden.

Oplev foredraget med Johannes Langkilde på Nordjyllands Idrætshøjskole den 1. november – billetsalget starter 1. maj 2017.

Dørene åbnes en time før arrangementet.

november 01 2017

Details

Dato: 1. november 2017
Time: 19:00 - 21:00
Cost: kr.175 – kr.225

Venue

Nordjyllands Idrætshøjskole

Parkvej 61
Brønderslev, 9700

+ Google Maps

Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *